Individuelle Stadtspaziergang

Wir organisieren regelmäßig individuelle Stadtspaziergänge durch Delft. Frühling, Sommer, Herbst oder Winter. Delft überrascht das ganze Jahr! Die Stadtrundgänge von Do DELFT sind informativ, mit vielen praktischen Tipps, und vor allem immer entspannt und freundlich. Wir schlendern durch die Straßen, vorbei an den Kanälen und den historischen Plätzen. Sie fragen sich, warum der Turm der alten Kirche so schief ist? Warum die bekannte Keramik aus Delft blau ist? Und welche Hoheiten sich in den Königlichen Gewölben befinden? Die Do DELFT-Touristenführer geben Ihnen Antwort!

Für die nächsten Monate sehen Sie hier unsere Verfügbarkeit:

 • Donnerstag 27. August um 17.00 Uhr.
 • Freitag 28. August um 13.00 Uhr.
 • Montag 31. August um 17.00 Uhr.
 • Freitag 4. September um 13.00 Uhr.
 • Freitag 25. September um 13.00 Uhr.
 • Samstag 26. September um 13.00 Uhr.
 • Freitag 2. October um 13.00 Uhr.
 • Samstag 3. October um 11.00 Uhr.

Sie möchten die Wanderung zu einem anderen Zeitpunkt machen? Teilen Sie uns einfach Ihre Wünsche mit und wir prüfen die Möglichkeiten.

Bitte buchen Sie im Voraus: info@dodelft.nl

Unsere Wandertouren dauern 1,5 Stunden, es gibt maximal 15 Personen in einer Gruppe und die Tour kostet € 16,00 pro Person. Der Eintritt für die Neue Kirche ist enthalten. Die Tour ist in Englischer Sprache. Gibt es nur Deutschsprachige Teilnehmer? Dann spricht unser Guide Deutsch.

Für Gruppen haben wir Sonderpreise. Besuchen Sie unsere Website unter ‚Stadtspaziergänge für Gruppen‘.

 

15 Gedanken zu “Individuelle Stadtspaziergang

 1. Gisteren een hele leuke en leerzame rondleiding door Delft gehad kevin is goed te verstaan en leuke hofjes bezocht leuke anekdotes echt top en achteraf nog een leuke attentie dank je wel Kevin voor deze leuke middag en wie weet tot ziens Jeannette en Nico

 2. Vanmiddag 20 juni een mooie en leerzame rondleiding gehad van Kevin door Delft. We zijn heel wat te weten gekomen over Delft . Ik kan het iedereen aan bevelen.
  Nogmaals dank Kevin.

 3. Vanmorgen voor de tweede keer de stadswandeling met gids Kevin gemaakt. Deze keer met familie op de verjaardag van manlief. De tocht gaat door het centrum, de wandelafstand is goed te doen voor iedereen, zit vol leuke weetjes en worden helder en duidelijk verteld door Kevin met …nog een kleine attentie aan het einde van de toer. Een absolute aanrader om te doen !

 4. Afgelopen vrijdag een leuke en informatieve stadswandeling gemaakt door Delft. Kevin de gids wist veel leuke weetjes over de stad te vertellen. Wij hadden onze 2 kinderen (12&9 jaar ) mee. De kids konden een puzzeltocht doen. Wij raden deze stadswandeling zeker aan.

 5. Zaterdag 11 januari heb ik een superleuke stadswandeling door Delft gemaakt. Kevin, de gids, wist veel achtergrondinformatie te geven. Zowel over de historie, als over de huidige tijd. Leuke anekdotes en ook handige tips (waar kun je lekker lunchen).
  Veel over deze mooie stad te weten gekomen. Een aanrader!

 6. Delft heeft me gepakt! Niet geweten dat het zo’n leuke stad is! Kevin heeft ons de prachtige plekjes van de stad laten zien en zo boeiend verteld dat wij zeker nog een keer terugkomen om met DoDelft een activiteit te ondernemen in Delft!

  Ilse Oolthuis

 7. Zaterdag 28 december 2019 heeft Kevin van Etten ons rondgeleid door Delft. Wij zijn dankzij Kevin heel veel meer over Delft te weten gekomen. De bijna 2 uur durende rondleiding was zeer prettig en informatief en Kevin heeft bovendien een hele duidelijke stem. Dank voor deze tour en zo aan het begin van ons verblijf in Delft was dat ook heel handig om later naar bepaalde musea terug te gaan. Hartelijk dank Kevin voor de tour door het mooie Delft (D//). Een echte aanrader voor jong en oud.

 8. Vrijdag 27 december 2019 hebben wij de stad Delft ontdekt via de stadswandeling en de gids: Kevin. Alhoewel wij dicht in de buurt bij Delft wonen zijn de weetjes super leuk om te horen. Kevin kent de stad Delft zeer goed en ook onze kinderen van 11 en 12 jaar oud vonden het super leuk. Echt een aanrader!

 9. Onderwerp:
  Reactie gidstour 12-10-2019

  Wij hebben zat 12-10-2019 een gezellige en informatieve rondleiding, hosted bij Kevin gehad. De tour was heel goed voor ons als ouderen te belopen. Kevin sprak “ loud and clear“ en met verstand van OOK de kleine/grote bijzonderheden van Delf(t). Mijn verjaardags feestje kreeg een goede start met deze rondleiding. Jammer dat ik nu pas op de www.dodelft.nl site zie dat er van alles door dodelft kan worden georganiseerd. Ik zou mijn feest zo in handen van Kevin van Etten durven geven wetende dat alles perfect wordt verzorgd. Dat is voor het volgende feest en ja, ook met minder weer was het goed te doen. Al met al is deze rondleiding een aanrader voor groep van 2 tot … personen .
  Kevin nogmaals bedankt voor de rondleiding.
  Groet
  Martin Bosma

 10. De stadswandeling was heel interessant en we zijn veel leuke feitjes te weten gekomen over Delft. Kevin is een fijne gids met veel kennis over Delft, het is erg prettig om naar zijn verhalen te luisteren. De route is ook leuk, Kevin gaf ons een goed beeld van Delft. Dit is de perfecte manier om Delft (nog) beter te leren kennen, echt een aanrader!

  1. De rondleiding in Delft was erg leuk. Kevin weet veel over Delft en is een enthousiaste verteller. Voor ons was het een wandeling in eigen stad. Desondanks hoorden we allerlei nieuwe weetjes wat de wandeling extra leuk maakte. Aan het eind kreeg iedereen ook nog een presentje mee: een koekje met de afbeelding van de scheve Jan.
   De wandeling met Kevin is een aanrader!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.