Individuelle Stadtspaziergang

Conny: „Super, können wir nur empfehlen.“

Rudolf: „Kevin is einfachkundiger Stadtführer, dem man gerne zuhört.“

Wir organisieren regelmäßig individuelle Stadtspaziergänge durch Delft. Frühling, Sommer, Herbst oder Winter. Delft überrascht das ganze Jahr! Die Stadtrundgänge von Do DELFT sind informativ, mit vielen praktischen Tipps, und vor allem immer entspannt und freundlich. Wir schlendern durch die Straßen, vorbei an den Kanälen und den historischen Plätzen. Sie fragen sich, warum der Turm der alten Kirche so schief ist? Warum die bekannte Keramik aus Delft blau ist? Und welche Hoheiten sich in den Königlichen Gewölben befinden? Die Do DELFT-Touristenführer geben Ihnen Antwort!

Für die nächsten Monate gibt es Verfügbarkeit:

 • Samstag 25. September um 13 Uhr.
 • Sonntag 26. September um 13 Uhr.

Sie möchten die Wanderung doch machen? Teilen Sie uns einfach Ihre Wünsche mit und wir prüfen die Möglichkeiten.

Bitte buchen Sie im Voraus: info@dodelft.nl

Alles auf einen Blick:

 • Unsere Wandertouren dauern 1,5 Stunden
 • Es gibt maximal 15 Personen in einer Gruppe
 • Die Tour kostet € 13,00 pro Person. Der Eintritt für die Neue Kirche ist nicht enthalten.
 • Möchten Sie die Neue Kirche auch besuchen mit unsere Guide? Dass ist möglich für € 7,00 extra pro Person.
 • Die Tour ist in Englischer Sprache. Gibt es nur Deutschsprachige Teilnehmer? Dann spricht unser Guide Deutsch.

Für Gruppen haben wir Sonderpreise. Besuchen Sie unsere Website unter ‚Stadtspaziergänge für Gruppen‚.

26 Replies to “Individuelle Stadtspaziergang”

 1. Kayleigh

  Kevin was een enorm gezellige, vrolijke en leuke begeleider. Met zijn humor en zijn manier van uitleggen hield hij je aandacht vast en hebben wij ons geen moment verveeld. Wat daarnaast heel attent was, was dat hij de rondleiding afsloot met typische koekjes van Delft van de bakker. Wij hebben enorm genoten!

  Antwort
 2. Esther

  Stadswandeling met Kevin gedaan, wat was het leuk en leerzaam! Op een relaxte manier door Delft was fijn, en weer wat geleerd! Wij wonen niet ver weg van Delft en winkelen er regelmatig, maar veel nieuwe dingen gezien! Erg leuk. Kevin, dat doe je goed! Bedankt!

  Antwort
 3. John & Edwin

  Weekendje Delft, een verrassende mooie historische en compacte stad, leuke steegjes, genoeg te eten & drinken en mede door de studenten een bruisende sfeer.

  Vrijdag 20 augustus een stadswandeling met Kevin door Delft gehad ………. op een leuke, relaxte manier heeft hij ons de oranje – blauwe stad laten zien, de tijd nemend en niet gehaast, een wandeling met interessante feiten zonder dat het een geschiedenisles werd.

  Eindigend in een hofje, met een presentje en tips voor restaurant hebben we met meer kennis de stad verder verkend.

  Delft en Kevin = aanrader!

  Antwort
 4. Mohammed & Ursula

  Super leuke stadswandeling gehad met topgids Kevin.
  Echt een aanrader voor iedereen.

  Antwort
 5. Desiree Nellissen

  Gezellige en zeer interessante stadswandeling met een groepje gemaakt onder leiding van gids Kevin. Zeker een aanrader! Je ziet en leert het een en ander over Delft. Kevin vertelt erg leuk.

  Antwort
 6. Sylvie

  Fijne stadswandeling gemaakt…behalve prachtig weer vooral mooie leerzame verhalen. Kevin is een aanrader!

  Antwort
 7. Monique van Ede

  Vanmiddag een erg geslaagde wandeling door het oude centrum van Delf(t) onder de inspirerende leiding van onze gids Kevin.
  Hoewel Delft al vrij bekend was voor mij, wist hij mij toch nog allerlei interessante feiten te vertellen. Met nog mooi weer erbij was dit een heerlijke middag!

  Antwort
 8. Jelle en Margo

  Een must als je Delft bezoekt…. een stadswandeling met Kevin van Do Delft! Mooie wandeling door een even zo mooie stad met leuke weetjes die je alleen ‚ziet‘ als je met een gids bent. Duidelijke verhalen met een vrolijke noot en kennis van zaken. Hij had zelfs mooi weer geregeld

  Nogmaals dank Kevin voor je enthousiasme en keurige contact voorafgaand én ook achteraf.

  Antwort
 9. Hilda

  Vorige week een erg leuke en leerzame wandeling gehad door Delft.De gids Kevin was een leuke verteller en we zijn veel extra dingen over Delft te weten gekomen.Een aanrader.

  Antwort
 10. Hilda en Lucia

  Super leuke informatieve rondwandeling gehad. Kevin verteld erg enthousiast en boeiend, met goede Duidelijke stem. Groepje was klein maar maakte het ook bijzonder. Wij hebben genoten en zeker een aanrader naar andere toe
  Zo ie zo is Delft een geweldige gevarieerde zoveel biedende gezellige stad
  Kevin bedankt voor je inzet

  Antwort
 11. Jeannette Schuch

  Gisteren een hele leuke en leerzame rondleiding door Delft gehad kevin is goed te verstaan en leuke hofjes bezocht leuke anekdotes echt top en achteraf nog een leuke attentie dank je wel Kevin voor deze leuke middag en wie weet tot ziens Jeannette en Nico

  Antwort
 12. René en Jorine

  Wij hebben erg genoten van de stadswandeling met Kevin. Hij vertelt enthousiast, weet veel en maakt op een leuke manier contact met de deelnemers aan de wandeling.

  Antwort
 13. Petra Benit

  Wij hebben erg genoten van de wandeling en de verhalen van de gids.
  Geen saaie jaartallen maar leuke wetenswaardigheden, voor ons de moeite waard.

  Antwort
 14. Anna

  Mooie en verrassende wandeling door delft. Kevin had heel verrassende verhalen. Zeer de moeite waard.

  Antwort
  • Frank en Marij Jacobs

   Een mooie manier om Delft beter te leren kennen. Kevin doet dit op een leuke manier. Hij weet veel en vertelt boeiend. Zeker een aanrader! We hebben veel geleerd.

   Antwort
 15. Nelly van Brandwijk

  Vanmiddag 20 juni een mooie en leerzame rondleiding gehad van Kevin door Delft. We zijn heel wat te weten gekomen over Delft . Ik kan het iedereen aan bevelen.
  Nogmaals dank Kevin.

  Antwort
 16. Yvonne

  Vanmorgen voor de tweede keer de stadswandeling met gids Kevin gemaakt. Deze keer met familie op de verjaardag van manlief. De tocht gaat door het centrum, de wandelafstand is goed te doen voor iedereen, zit vol leuke weetjes en worden helder en duidelijk verteld door Kevin met …nog een kleine attentie aan het einde van de toer. Een absolute aanrader om te doen !

  Antwort
 17. Struijs

  Afgelopen vrijdag een leuke en informatieve stadswandeling gemaakt door Delft. Kevin de gids wist veel leuke weetjes over de stad te vertellen. Wij hadden onze 2 kinderen (12&9 jaar ) mee. De kids konden een puzzeltocht doen. Wij raden deze stadswandeling zeker aan.

  Antwort
 18. Mireille Veldhuis

  Zaterdag 11 januari heb ik een superleuke stadswandeling door Delft gemaakt. Kevin, de gids, wist veel achtergrondinformatie te geven. Zowel over de historie, als over de huidige tijd. Leuke anekdotes en ook handige tips (waar kun je lekker lunchen).
  Veel over deze mooie stad te weten gekomen. Een aanrader!

  Antwort
 19. Ilse

  Delft heeft me gepakt! Niet geweten dat het zo’n leuke stad is! Kevin heeft ons de prachtige plekjes van de stad laten zien en zo boeiend verteld dat wij zeker nog een keer terugkomen om met DoDelft een activiteit te ondernemen in Delft!

  Ilse Oolthuis

  Antwort
 20. Ron Nuwenhof

  Zaterdag 28 december 2019 heeft Kevin van Etten ons rondgeleid door Delft. Wij zijn dankzij Kevin heel veel meer over Delft te weten gekomen. De bijna 2 uur durende rondleiding was zeer prettig en informatief en Kevin heeft bovendien een hele duidelijke stem. Dank voor deze tour en zo aan het begin van ons verblijf in Delft was dat ook heel handig om later naar bepaalde musea terug te gaan. Hartelijk dank Kevin voor de tour door het mooie Delft (D//). Een echte aanrader voor jong en oud.

  Antwort
 21. Yvonne Dirkzwager-Hubel

  Vrijdag 27 december 2019 hebben wij de stad Delft ontdekt via de stadswandeling en de gids: Kevin. Alhoewel wij dicht in de buurt bij Delft wonen zijn de weetjes super leuk om te horen. Kevin kent de stad Delft zeer goed en ook onze kinderen van 11 en 12 jaar oud vonden het super leuk. Echt een aanrader!

  Antwort
 22. Martin Bosma

  Onderwerp:
  Reactie gidstour 12-10-2019

  Wij hebben zat 12-10-2019 een gezellige en informatieve rondleiding, hosted bij Kevin gehad. De tour was heel goed voor ons als ouderen te belopen. Kevin sprak “ loud and clear“ en met verstand van OOK de kleine/grote bijzonderheden van Delf(t). Mijn verjaardags feestje kreeg een goede start met deze rondleiding. Jammer dat ik nu pas op de www.dodelft.nl site zie dat er van alles door dodelft kan worden georganiseerd. Ik zou mijn feest zo in handen van Kevin van Etten durven geven wetende dat alles perfect wordt verzorgd. Dat is voor het volgende feest en ja, ook met minder weer was het goed te doen. Al met al is deze rondleiding een aanrader voor groep van 2 tot … personen .
  Kevin nogmaals bedankt voor de rondleiding.
  Groet
  Martin Bosma

  Antwort
 23. Barbara O

  De stadswandeling was super! Kevin vertelt interessante feiten en verhalen over Delft. Duidelijk een gids die je met veel plezier een leuke route laat ontdekken.

  Antwort
 24. Emmy van Schooten

  De stadswandeling was heel interessant en we zijn veel leuke feitjes te weten gekomen over Delft. Kevin is een fijne gids met veel kennis over Delft, het is erg prettig om naar zijn verhalen te luisteren. De route is ook leuk, Kevin gaf ons een goed beeld van Delft. Dit is de perfecte manier om Delft (nog) beter te leren kennen, echt een aanrader!

  Antwort
  • Yvonne

   De rondleiding in Delft was erg leuk. Kevin weet veel over Delft en is een enthousiaste verteller. Voor ons was het een wandeling in eigen stad. Desondanks hoorden we allerlei nieuwe weetjes wat de wandeling extra leuk maakte. Aan het eind kreeg iedereen ook nog een presentje mee: een koekje met de afbeelding van de scheve Jan.
   De wandeling met Kevin is een aanrader!

   Antwort

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.