Individuel City walks

Shweta: “It was a wonderful experience.”

Florin: “I recommend the experience to anyone.”

Regularly we organise walkingtours for individual participants. Winter, spring, summer or fall. Delft surprises you all year round! The city walks of Do DELFT are informative, sometimes practical. But always relaxed and welcoming. We stroll through the streets, along the canals and royal squares. Wondering why the tower of the Old Church is so lopsided? Want to know why the Delft pottery is blue? And which royal highnesses are in the Royal vault? The Do DELFT guide will tell you!

For the next months, these walks are planned:

 • Saturday 11th December at 10.00 hours
 • Monday 27th December at 13.00 hours
 • Wednesday 29th December at 13.00 hours
 • Thursday 30th December at 13.00 hours

 • If you wish to do our citytour at an other moment, just inform us about your wishes and we will check posibilities. 

Please make a booking in advance, by sending us an email: info@dodelft.nl

Everything at a glance:

 • Our walkingtours will take 1,5 hours
 • There will be maximum 10 persons in a group
 • The tour costs € 13,00 per person
 • A guided tour in the New Church, including entrance fee costs € 7,00 extra.

For groups we have special rates. Check our website at ‘city walk for groups‘.

35 Replies to “Individuel City walks”

 1. Debora Brouwer

  Van tevoren krijg je via WhatsApp bericht waar en hoe laat je moet zijn (als een leuk begin!). Toen wij de stadswandeling deden regende het dat het goot en het was koud! Maar Kevin wist er toch een prima draai aan te geven door steeds op droge plekken te gaan staan en daar zijn verhaal te doen. Hij kon veel vertellen en had een duidelijke, prettige en rustige stem! Een echte aanrader om te gaan doen als je naar Delft gaat. Een paar dagen na de wandeling ook nog even een berichtje van Kevin op de Whatssapp…..erg leuk gedaan allemaal!!

  Reply
 2. Mandy van Andel

  Op zaterdag 20 november hebben we de stadswandeling gelopen met onze gids: Kevin. Het was een interessante en boeiende wandeling. Kevin wist veel te vertellen over de stad en heeft een fijne, harde en duidelijke stem. Er was zeker ruimte voor vragen. Echt een aanrader!!!!

  Reply
 3. Yvonne

  Beste Kevin,
  Het was ondanks mijn tocht in de rolstoel vanwege enkelblessure een hele informatieve stadswandeling. Veel nieuwe wetenswaardigheden gehoord over de stad Delft.
  Prachtige stad waarin veel bekende Nederlanders een belangrijke rol in de geschiedenis hebben gespeeld. Hartelijke Dank.

  Reply
 4. Marieke

  Erg geslaagde wandeling gehad met Kevin. Hij heeft veel kennis van zaken en deelt niet alleen de ‘droge feiten’ maar ook veel leuke wetenswaardigheden, aanrader!

  Reply
 5. Lisa

  Ik had mijn man meegenomen op een verrassingsweekend Delft. Deze stadswandeling was de start van het weekend en dat kan ik echt aanraden. Kevin zou zo geschiedenis docent kunnen worden, hij kan erg goed vertellen. Zelfs de regen kon de pret niet drukken. We hebben ‘s avonds en de volgende dag nog rondgelopen in Delf(t) en door de stadswandeling bekijk je de stad dan veel beter. Als afsluiting nog even de nieuwe kerk beklommen!

  Reply
 6. Tineke Bal

  Vrijdag een ontzettend leuke stadswandeling gemaakt onder de bezielende leiding van Kevin. Zo enthousiast maak ik ze niet vaak mee. Veel feiten en leuke weetjes. Ook voor de vermoeide, kortademig mens, die ik die middag was, zeer goed te volgen en te doen. Voor de bui die langs kwam was ook een schuilplaats snel gevonden. Kevin bedankt, mijn dochter en ik hebben er van genoten

  Reply
 7. Sylvia

  Van het weekend een leuke en leerzame rondleiding door Delft gehad. Kevin was helaas verhinderd, maar hij had een goede vervanger geregeld, Peter.
  Peter weet erg veel over Delft en vertelde hier enthousiast over. Dit was een mooie start van ons weekend. Hartelijk dank!

  Reply
 8. Quincey

  Heel erg genoten van de stadswandeling! Kevin kan zijn verhalen vertellen als hij de geschiedenis heeft meegemaakt! Echt een aanrader

  Reply
 9. Kayleigh

  Kevin was een enorm gezellige, vrolijke en leuke begeleider. Met zijn humor en zijn manier van uitleggen hield hij je aandacht vast en hebben wij ons geen moment verveeld. Wat daarnaast heel attent was, was dat hij de rondleiding afsloot met typische koekjes van Delft van de bakker. Wij hebben enorm genoten!

  Reply
 10. Esther

  Stadswandeling met Kevin gedaan, wat was het leuk en leerzaam! Op een relaxte manier door Delft was fijn, en weer wat geleerd! Wij wonen niet ver weg van Delft en winkelen er regelmatig, maar veel nieuwe dingen gezien! Erg leuk. Kevin, dat doe je goed! Bedankt!

  Reply
 11. John & Edwin

  Weekendje Delft, een verrassende mooie historische en compacte stad, leuke steegjes, genoeg te eten & drinken en mede door de studenten een bruisende sfeer.

  Vrijdag 20 augustus een stadswandeling met Kevin door Delft gehad ………. op een leuke, relaxte manier heeft hij ons de oranje – blauwe stad laten zien, de tijd nemend en niet gehaast, een wandeling met interessante feiten zonder dat het een geschiedenisles werd.

  Eindigend in een hofje, met een presentje en tips voor restaurant hebben we met meer kennis de stad verder verkend.

  Delft en Kevin = aanrader!

  Reply
 12. Mohammed & Ursula

  Super leuke stadswandeling gehad met topgids Kevin.
  Echt een aanrader voor iedereen.

  Reply
 13. Desiree Nellissen

  Gezellige en zeer interessante stadswandeling met een groepje gemaakt onder leiding van gids Kevin. Zeker een aanrader! Je ziet en leert het een en ander over Delft. Kevin vertelt erg leuk.

  Reply
 14. Sylvie

  Fijne stadswandeling gemaakt…behalve prachtig weer vooral mooie leerzame verhalen. Kevin is een aanrader!

  Reply
 15. Monique van Ede

  Vanmiddag een erg geslaagde wandeling door het oude centrum van Delf(t) onder de inspirerende leiding van onze gids Kevin.
  Hoewel Delft al vrij bekend was voor mij, wist hij mij toch nog allerlei interessante feiten te vertellen. Met nog mooi weer erbij was dit een heerlijke middag!

  Reply
 16. Jelle en Margo

  Een must als je Delft bezoekt…. een stadswandeling met Kevin van Do Delft! Mooie wandeling door een even zo mooie stad met leuke weetjes die je alleen ‘ziet’ als je met een gids bent. Duidelijke verhalen met een vrolijke noot en kennis van zaken. Hij had zelfs mooi weer geregeld

  Nogmaals dank Kevin voor je enthousiasme en keurige contact voorafgaand én ook achteraf.

  Reply
 17. Hilda

  Vorige week een erg leuke en leerzame wandeling gehad door Delft.De gids Kevin was een leuke verteller en we zijn veel extra dingen over Delft te weten gekomen.Een aanrader.

  Reply
 18. Hilda en Lucia

  Super leuke informatieve rondwandeling gehad. Kevin verteld erg enthousiast en boeiend, met goede Duidelijke stem. Groepje was klein maar maakte het ook bijzonder. Wij hebben genoten en zeker een aanrader naar andere toe
  Zo ie zo is Delft een geweldige gevarieerde zoveel biedende gezellige stad
  Kevin bedankt voor je inzet

  Reply
 19. Jeannette Schuch

  Gisteren een hele leuke en leerzame rondleiding door Delft gehad kevin is goed te verstaan en leuke hofjes bezocht leuke anekdotes echt top en achteraf nog een leuke attentie dank je wel Kevin voor deze leuke middag en wie weet tot ziens Jeannette en Nico

  Reply
 20. René en Jorine

  Wij hebben erg genoten van de stadswandeling met Kevin. Hij vertelt enthousiast, weet veel en maakt op een leuke manier contact met de deelnemers aan de wandeling.

  Reply
 21. Petra Benit

  Wij hebben erg genoten van de wandeling en de verhalen van de gids.
  Geen saaie jaartallen maar leuke wetenswaardigheden, voor ons de moeite waard.

  Reply
 22. Anna

  Mooie en verrassende wandeling door delft. Kevin had heel verrassende verhalen. Zeer de moeite waard.

  Reply
  • Frank en Marij Jacobs

   Een mooie manier om Delft beter te leren kennen. Kevin doet dit op een leuke manier. Hij weet veel en vertelt boeiend. Zeker een aanrader! We hebben veel geleerd.

   Reply
 23. Nelly van Brandwijk

  Vanmiddag 20 juni een mooie en leerzame rondleiding gehad van Kevin door Delft. We zijn heel wat te weten gekomen over Delft . Ik kan het iedereen aan bevelen.
  Nogmaals dank Kevin.

  Reply
 24. Yvonne

  Vanmorgen voor de tweede keer de stadswandeling met gids Kevin gemaakt. Deze keer met familie op de verjaardag van manlief. De tocht gaat door het centrum, de wandelafstand is goed te doen voor iedereen, zit vol leuke weetjes en worden helder en duidelijk verteld door Kevin met …nog een kleine attentie aan het einde van de toer. Een absolute aanrader om te doen !

  Reply
 25. Struijs

  Afgelopen vrijdag een leuke en informatieve stadswandeling gemaakt door Delft. Kevin de gids wist veel leuke weetjes over de stad te vertellen. Wij hadden onze 2 kinderen (12&9 jaar ) mee. De kids konden een puzzeltocht doen. Wij raden deze stadswandeling zeker aan.

  Reply
 26. Mireille Veldhuis

  Zaterdag 11 januari heb ik een superleuke stadswandeling door Delft gemaakt. Kevin, de gids, wist veel achtergrondinformatie te geven. Zowel over de historie, als over de huidige tijd. Leuke anekdotes en ook handige tips (waar kun je lekker lunchen).
  Veel over deze mooie stad te weten gekomen. Een aanrader!

  Reply
 27. Ilse

  Delft heeft me gepakt! Niet geweten dat het zo’n leuke stad is! Kevin heeft ons de prachtige plekjes van de stad laten zien en zo boeiend verteld dat wij zeker nog een keer terugkomen om met DoDelft een activiteit te ondernemen in Delft!

  Ilse Oolthuis

  Reply
 28. Ron Nuwenhof

  Zaterdag 28 december 2019 heeft Kevin van Etten ons rondgeleid door Delft. Wij zijn dankzij Kevin heel veel meer over Delft te weten gekomen. De bijna 2 uur durende rondleiding was zeer prettig en informatief en Kevin heeft bovendien een hele duidelijke stem. Dank voor deze tour en zo aan het begin van ons verblijf in Delft was dat ook heel handig om later naar bepaalde musea terug te gaan. Hartelijk dank Kevin voor de tour door het mooie Delft (D//). Een echte aanrader voor jong en oud.

  Reply
 29. Yvonne Dirkzwager-Hubel

  Vrijdag 27 december 2019 hebben wij de stad Delft ontdekt via de stadswandeling en de gids: Kevin. Alhoewel wij dicht in de buurt bij Delft wonen zijn de weetjes super leuk om te horen. Kevin kent de stad Delft zeer goed en ook onze kinderen van 11 en 12 jaar oud vonden het super leuk. Echt een aanrader!

  Reply
 30. Martin Bosma

  Onderwerp:
  Reactie gidstour 12-10-2019

  Wij hebben zat 12-10-2019 een gezellige en informatieve rondleiding, hosted bij Kevin gehad. De tour was heel goed voor ons als ouderen te belopen. Kevin sprak ” loud and clear” en met verstand van OOK de kleine/grote bijzonderheden van Delf(t). Mijn verjaardags feestje kreeg een goede start met deze rondleiding. Jammer dat ik nu pas op de www.dodelft.nl site zie dat er van alles door dodelft kan worden georganiseerd. Ik zou mijn feest zo in handen van Kevin van Etten durven geven wetende dat alles perfect wordt verzorgd. Dat is voor het volgende feest en ja, ook met minder weer was het goed te doen. Al met al is deze rondleiding een aanrader voor groep van 2 tot … personen .
  Kevin nogmaals bedankt voor de rondleiding.
  Groet
  Martin Bosma

  Reply
 31. Barbara O

  De stadswandeling was super! Kevin vertelt interessante feiten en verhalen over Delft. Duidelijk een gids die je met veel plezier een leuke route laat ontdekken.

  Reply
 32. Emmy van Schooten

  De stadswandeling was heel interessant en we zijn veel leuke feitjes te weten gekomen over Delft. Kevin is een fijne gids met veel kennis over Delft, het is erg prettig om naar zijn verhalen te luisteren. De route is ook leuk, Kevin gaf ons een goed beeld van Delft. Dit is de perfecte manier om Delft (nog) beter te leren kennen, echt een aanrader!

  Reply
  • Yvonne

   De rondleiding in Delft was erg leuk. Kevin weet veel over Delft en is een enthousiaste verteller. Voor ons was het een wandeling in eigen stad. Desondanks hoorden we allerlei nieuwe weetjes wat de wandeling extra leuk maakte. Aan het eind kreeg iedereen ook nog een presentje mee: een koekje met de afbeelding van de scheve Jan.
   De wandeling met Kevin is een aanrader!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *