Stadswandeling voor groepen

Winter, lente, zomer of herfst. Delft verrast het hele jaar door! De stadswandelingen van Do DELFT zijn informatief, soms ook praktisch, maar altijd ontspannen en gezellig. We struinen door de klinkerstraatjes, langs de grachten en over vorstelijke pleinen. Benieuwd waarom de toren van de Oude Kerk zo scheef staat? Wil je weten waarom het Delftse aardewerk eigenlijk blauw is? En welke hoogheden huizen er nu allemaal in de Koninklijke grafkelder? De gids van Do DELFT vertelt het je graag! Natuurlijk is er tijdens deze Delft ontdekking ook tijd voor een pauze in stijl: een warme choco in een authentiek koffiehuisje op een frisse winterdag. Een kopje koffie uit een Delftsblauw kopje bij de Porceleyne Fles. Een zonnig terras op de markt. Of liever een vorstelijke high tea.. Allemaal bouwsteentjes waarmee de Stadswandeling Delft is uit te breiden tot een uitje op maat!

Op verzoek kunnen onze gidsen ook tekst en uitleg geven in de Nieuwe Kerk, Oude Kerk, het Vermeercentrum of het Prinsenhof.

Prijzen: 

 • 1 uur – € 60,- per groep
 • 1,5 uur – € 80,- per groep
 • 2 uur – € 100,- per groep
 • 2,5 uur – € 120,- per groep

Maximaal 25 personen per groep. Deelname aan de activiteiten van Do DELFT geschiedt op eigen risico. Prijzen zijn inclusief BTW.

10 Antwoorden op “Stadswandeling voor groepen”

 1. Niels en Casimir

  Goed georganiseerd. Prettige en snelle communicatie ter voorbereiding van onze wandeling met 40 collega’s. Iedereen op tijd en goed te bereiken per telefoon. Kortom, professioneel en dus prettig zaken doen. De gidsen wisten een ontspannen sfeer neer te zetten die goed contrasteerde met de rest van onze dag die meer in het teken van werk stond. Dank voor de goede zorgen en grappige interacties. Voor herhaling vatbaar.

 2. Fred en Karin Ceulemans

  Onder de bezielende leiding van Kevin een prachtige stadwandeling door Delft gemaakt.

  Man, man, man wat kan Kevin leuk vertellen. We hebben genoten van de eerste tot de laatste minuut.

  Echte een aanrader om de wandeling te doen met Do Delft

 3. Diana

  Afgelopen zaterdag hebben we , onder de bezielende en enthousiaste (begeleid)leiding van gids Kevin, genoten van de stadswandeling door Delft. Veel leuke wetenswaardigheden, goed tempo en tijd voor vragen. Dank Kevin, voor deze geweldige rondleiding, een aanrader voor een bezoekje Delft!

 4. Hettie

  We hebben een heel leuke, interessante en leerzame wandeling gehad met Kevin. Heel fijn dat we met ons eigen groepje een rondleiding konden krijgen.

 5. Erszi Wakker

  We hebben een heel leuke en leerzame stadswandeling gehad met Kevin. Hij weet heel veel over Delft en wist dat heel leuk te vertellen.
  Wij hebben ons hele wensenlijstje afgewerkt en weten veel meer over de Oranjes en Johannes Vermeer.
  De op school geleerde geschiedenis kwam tot leven. Delft is een prachtige stad en zeer aan te bevelen.

 6. Erwin en Marion

  Wat een leuke ervaring! Ik dacht als geboren en getogen Delvenaar al veel te weten, maar Kevin kon ons toch verrassen met hele leuke feitjes over Delft! Een aanrader voor wie Delft nog niet zo goed kent, maar dus ook voor Delvenaren en Delftenaren… wij zullen ‘Do Delft’ zeker aanraden als onze gasten in B&B Eemswolde naar een leuke activiteit in de omgeving vragen. Dank je wel Kevin!

 7. Desiree Leenhouts

  Met Hemelvaart een super leuke stadswandeling gedaan met Do DELFT. Veel interessante informatie ontvangen van Kevin over Delft met leuke weetjes. Zeker een aanrader om Delft te (her)ontdekken!

 8. Desiree Hoogendijk

  Vrijdag 8 juni hadden we een heel leuke en informatieve stadswandeling met onze gids Kevin. We hebben ontspannen door Delft heen gewandeld terwijl Kevin allerlei wetenswaardigheden wist te vertellen op een leuke manier waardoor de stad met zijn geschiedenis echt voor ons ging leven. Het is een aanrader om de stad zo beter te leren kennen, wij vonden het erg leuk!

 9. Karen van Baak

  Wat een ontzettend leuke, leerzame wandeling door Delft afgelopen zaterdag. De gids, Kevin, kan veel vertellen over de geschiedenis en heeft veel feiten kennis. Met de nodige humor weet hij jong en oud te betrekken in het geheel. Super

 10. Marije & Rene

  Superleuke en interessante stadswandeling met Do Delft afgelopen weekend gemaakt. We komen vaker in Delft en hebben al meerdere stadswandelingen hier gemaakt . Maar gids Kevin wist ons te verrassen met allerlei interessante weetjes over de stad (en haar voormalige inwoners) en liet ons op een andere manier naar de stad kijken. De twee uur vlogen om. Kortom voor een geslaagde stadswandeling kan he heel goed bij Do Delft terecht, wat ons betreft een aanrader!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *