Stadswandeling voor groepen

Winter, lente, zomer of herfst. Delft verrast het hele jaar door! De stadswandelingen van Do DELFT zijn informatief, soms ook praktisch, maar altijd ontspannen en gezellig. We struinen door de klinkerstraatjes, langs de grachten en over vorstelijke pleinen. Benieuwd waarom de toren van de Oude Kerk zo scheef staat? Wil je weten waarom het Delftse aardewerk eigenlijk blauw is? En welke hoogheden huizen er nu allemaal in de Koninklijke grafkelder? De gids van Do DELFT vertelt het je graag! Natuurlijk is er tijdens deze Delft ontdekking ook tijd voor een pauze in stijl: een warme choco in een authentiek koffiehuisje op een frisse winterdag. Een kopje koffie uit een Delftsblauw kopje bij de Porceleyne Fles. Een zonnig terras op de markt. Of liever een vorstelijke high tea.. Allemaal bouwsteentjes waarmee de Stadswandeling Delft is uit te breiden tot een uitje op maat!

Op verzoek kunnen onze gidsen ook tekst en uitleg geven in de Nieuwe Kerk, Oude Kerk, het Vermeercentrum of het Prinsenhof.

Prijzen: 

 • 1 uur – € 60,- per groep
 • 1,5 uur – € 80,- per groep
 • 2 uur – € 100,- per groep
 • 2,5 uur – € 120,- per groep

Maximaal 25 personen per groep. Deelname aan de activiteiten van Do DELFT geschiedt op eigen risico. Prijzen zijn inclusief BTW.

6 Antwoorden op “Stadswandeling voor groepen”

 1. Erszi Wakker

  We hebben een heel leuke en leerzame stadswandeling gehad met Kevin. Hij weet heel veel over Delft en wist dat heel leuk te vertellen.
  Wij hebben ons hele wensenlijstje afgewerkt en weten veel meer over de Oranjes en Johannes Vermeer.
  De op school geleerde geschiedenis kwam tot leven. Delft is een prachtige stad en zeer aan te bevelen.

 2. Erwin en Marion

  Wat een leuke ervaring! Ik dacht als geboren en getogen Delvenaar al veel te weten, maar Kevin kon ons toch verrassen met hele leuke feitjes over Delft! Een aanrader voor wie Delft nog niet zo goed kent, maar dus ook voor Delvenaren en Delftenaren… wij zullen ‘Do Delft’ zeker aanraden als onze gasten in B&B Eemswolde naar een leuke activiteit in de omgeving vragen. Dank je wel Kevin!

 3. Desiree Leenhouts

  Met Hemelvaart een super leuke stadswandeling gedaan met Do DELFT. Veel interessante informatie ontvangen van Kevin over Delft met leuke weetjes. Zeker een aanrader om Delft te (her)ontdekken!

 4. Desiree Hoogendijk

  Vrijdag 8 juni hadden we een heel leuke en informatieve stadswandeling met onze gids Kevin. We hebben ontspannen door Delft heen gewandeld terwijl Kevin allerlei wetenswaardigheden wist te vertellen op een leuke manier waardoor de stad met zijn geschiedenis echt voor ons ging leven. Het is een aanrader om de stad zo beter te leren kennen, wij vonden het erg leuk!

 5. Karen van Baak

  Wat een ontzettend leuke, leerzame wandeling door Delft afgelopen zaterdag. De gids, Kevin, kan veel vertellen over de geschiedenis en heeft veel feiten kennis. Met de nodige humor weet hij jong en oud te betrekken in het geheel. Super

 6. Marije & Rene

  Superleuke en interessante stadswandeling met Do Delft afgelopen weekend gemaakt. We komen vaker in Delft en hebben al meerdere stadswandelingen hier gemaakt . Maar gids Kevin wist ons te verrassen met allerlei interessante weetjes over de stad (en haar voormalige inwoners) en liet ons op een andere manier naar de stad kijken. De twee uur vlogen om. Kortom voor een geslaagde stadswandeling kan he heel goed bij Do Delft terecht, wat ons betreft een aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *