Puzzeltocht voor de kids

Vaders en moeders opgelet! De verjaardag van je kleine prins of prinses komt eraan. Wat is er nu mooier dan ze te verrassen met een origineel kinderfeestje? Een puzzeltocht van Do Delft is dé manier om ze samen met hun vriendjes te trakteren op een onvergetelijke middag. De jarige job en vriendjes ontdekken op een leuke en leerzame manier de stad.  Zo maken ze kennis met onze vader des vaderlands Willem van Oranje, de bekende schilder Johannes Vermeer en zijn tijdgenoot Antonie van Leeuwenhoek. De speurneuzen beantwoorden vragen over bekende oud-inwoners van Delft. Alle antwoorden samen geven het antwoord op de geheimzinnige laatste vraag. Als kers op de taart laat je ze smullen van een welverdiend patatje en een kroket. Meer speciale wensen? Do DELFT informeert je graag over alle bouwsteentjes voor een kinderfeestje op maat.

 • Deze activiteit duurt ca. 1,5 uur.
 • Prijs: € 100,- per groep van maximaal 20 kinderen (4-12 jaar).
 • Per 10 kinderen a.u.b. één begeleider. 
 • Deelname aan de activiteiten van Do DELFT geschiedt op eigen risico.

  Please follow and like us:
  error

3 reacties op “Puzzeltocht voor de kids

 1. hello,

  i will have a group of chinese kids (9-12) in January or Febuary visiting Delft. I wonder if you can give the puzzel game in English (also material if there is any)and could it be possible to have a tour visit TUD?

  Best regards,
  yang xiang

 2. We hebben met onze Welpen een superleuke leerzame puzzeltocht gehad in het mooie historische Delft. Bedankt Kevin voor rondleiding. Ik heb de kinderen allemaal aandachtig zien luisteren ondanks de warmte. Ik zelf ben verslaafd geraakt aan Delft en kom zeker weer terug.

  Vriendelijk bedankt namens Scouting Albert Schweitzer uit Rozenburg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *