Visita Delft en biciclo

Pocos medios de transporte brindan tanta diversión como el biciclo. ¡La diversión está asegurada! Sobre todo porque además de un breve recorrido por el encantador centro de la ciudad, también exploraremos la zona. Así que pisa a un biciclo y te sorprenderá de una manera especial y activa la ciudad de naranja y azul.

En el camino, por ejemplo, pasamos por el Parque Agneta. En esta antigua colonia de fábricas, la pareja Jacques y Agneta van Marken dirigían la fábrica de levadura y aguardiente a su manera. Esta pareja está muy adelantada a su tiempo. Por ejemplo, tienen un seguro de accidentes para sus empleados, un periódico para el personal y … en 1884 fundaron una aldea jardín junto a la fábrica. Aquí, el guía puede contar interminablemente sobre la vida en este parque y sobre la pareja especial de Van Marken.

Pero … no hace eso porque también queremos echar un vistazo a uno de los patios de la ciudad. El Hofje van Pauw es una joya escondida. Del legado de Elisabeth Pauw, se construyeron ocho casas aquí en 1707 para los residentes menos ricos de Delft.

Otra obra maestra del paisaje urbano de Delft es sin duda el Oostpoort. Una vez que la puerta de entrada a la ciudad, hoy un icono de visita obligada.

 • Esta actividad dura aproximadamente 1,5 horas.
 • Precio: € 95- por grupo y € 8,- por biciclo, hay 12 biciclos.
 • Los patinetes no son eléctricos.
 • La participación en las actividades de Do DELFT es bajo su propio riesgo.
 • Reservas: info@dodelft.nl
 • 20 respuestas a «Visita Delft en biciclo»

  1. Myriam Mostart

   Met onze vriendengroep een heerlijke lentedag in Delft gehad, waarbij de organisatie door DoDelft via Kevin super geregeld was. Eerst een lekkere koffiestop in het Koffiehuijs met gereserveerde plaatsen op de terrasboot. Aansluitend met Kevin de verrassende steptour door mooi Delft, met een duidelijk en interessant verhaal over de geschiedenis van Delft. Erna een heerlijke groepslunch bij de Delf op de terrasboot.
   T was een topdag!

   Responder
  2. Ellen van den Boogaart

   AANRADER ….. STEPTOCHT DELFT

   Zaterdag 14 april een super leuke steptocht door Delft onder leiding van enthousiaste gids Kevin ‍↔️

   We hebben veel van Delft gezien…niet alleen het geijkte van de stad, maar ook de verhalen van hoe Delft onstaan is en de personen die belangrijk waren voor de stad.

   Bij Restaurant De Delf is het ontvangst en drankje na de steptocht…mooie locatie, leuk personeel…goede plek om nog even na te kletsen.

   Responder
  3. IV

   Hele leuke steptour door Delft gemaakt met gids Peter. Hij wist mooie verhalen te vertellen en ging goed in op onze vragen. We dachten Delft al aardig te kennen maar we zijn op plekjes geweest waar we nog nooit geweest waren. De steps zijn niet elektrisch maar rijden prima. Zeker een aanrader!

   Responder
  4. Tamara

   Gisteren met 3 vriendinnen een super leuke steptocht door Delft gehad met onze enthousiaste gids Kevin. Erg leuk contact vooraf en na de steptocht, Kevin stuurde ook gelijk de foto’s door die hij tijdens de tocht van ons had gemaakt. Mijn vriendin werd 50 en is dol op Delft, maar ook zij kwam zelfs op plekken waar ze nog nooit was geweest. Ik zou het iedereen aanraden, het is weer eens wat anders dan een fietstocht. Voor en na de steptocht lekker geborreld bij de Delf, leuke zaak en vriendelijk personeel.

   Responder
  5. Bianca Meinders

   Op 18 juli hebben wij een teamuitje gehad en zijn wij gaan steppen. Onze gids was Kevin die ons ophaalde bij het restaurant, waar we eerst heerlijk wat gedronken hebben met een heerlijke bittergarnituur. Op het laatste moment moest er ook nog vega garnituur komen en Kevin heeft dit op het laatste moment lachend geregeld. We hebben daarna met de step een rond tour gemaakt door Delft! Buiten de humor van Kevin hebben we mooie plekken gezien en veel informatie gehad over Delft.
   Tussen door een foto wedstrijd gedaan, wat het helemaal afmaakte. En het winnende team kreeg nog een leuk cadeautje. Super leuk!
   Kevin wij willen je bedanken voor de topmiddag, we hebben het er nog over. Kan het iedereen aanraden!!
   Groetjes Bianca

   Responder
  6. Johan

   Met gids Joop door Delft was een feestje. Paste zich moeiteloos aan aan de behoefte en humor in de groep. Veel van delft gezien op steps die prima verzorgd waren. Leuk om op de plekken te komen die zo belangrijk zijn voor onze vaderlandse geschiedenis

   Responder
  7. Lauret

   Op de step ga je net langzaam genoeg om vlot langs leuke en onvermoede plekjes in de mooie stad Delft te komen. De 1,5 uur gleden voorbij! Delfenaar en gids Peter leerde ons losjes over oude en jonge geschiedenis van deze mooie stad. Deze step-tocht is een echte aanrader!

   Responder
  8. Ralph

   Boven verwachting!
   Onder een stralend zonnetje onder begeleiding van gids Peter door Delft gestept. Prima kennis gedeeld met humor. Past zich aan de groep aan. 1,5 uur is ook een mooi tijdspannen. Niet te kort, niet te lang.
   Na de steptocht prima lunch in “de delf”!
   Zou het anderen zeker aanraden.

   Responder
  9. Bram

   Was bijzonder om zo door een stad te gaan. Het agnetapark was zo’n plek waar je anders nooit komt.
   Peter wist veel te vertellen en kon ook goed ingaan op vragen.
   De groepsfoto was een beetje mislukt. Daar moeten we maar een keer voor terugkomen.

   Responder
  10. Mirella

   Wat een super leuke middag hebben wij gehad op de steps met onze gids Kevin! Veel gezien en mooie anekdotes! Een echte aanrader wat ons betreft

   Responder
   • Renske Schellens

    Ontzettend leuke step tocht door de stad Delft met gids Kevin! Echt een aanrader! We hebben op een sportieve manier leuke weetjes over Delft vergaard. De tocht bracht ons op interessante en mooie plekken rondom het centrum, waardoor het zelfs na een tour door het centrum erg leuk en leerzaam was. Ook voor een zwangere dame zoals ik (6 maanden zwanger) prima te doen.

    Responder
  11. Angélica Venekamp

   Het is waar….Delft stelt echt nooit teleur! Op zondag 2 april super leuke middag gehad met een groep vriendinnen als verrassing voor een vriendin die 50 wordt. Je hoopt dan dat alles klopt en dat was zeker het geval: goede organisatie, heerlijke lunch + high tea bij De Delf en toffe steptocht door Delft en Agatha park. Gids Peter heeft eea opgeleukt met achtergrond verhalen over Delft en enkele vroegere BN-ers al met al zeer de moeite waard!!! Kevin en Peter heel erg bedankt voor deze geweldige dag.

   Responder
  12. Jeroen

   Wat een super middag hebben wij gehad op de step we hadden heerlijk weer en kregen op hele mooie plekjes in Delft of Delf van alles uitgelegd over deze mooi stad.
   Erg leuk om te doen.

   Responder
  13. Janny

   Wij hebben een hele leuke steptocht gemaakt door Delft. We kwamen op erg leuke, mooie plekjes waar onze gids Kevin veel over wist te vertellen. Daarna nog een lekkere Steppot (stampot) gegeten bij restaurant de Delf.

   Responder
  14. Carola

   Leuk step tocht van anderhalf uur .gezellige gids lekker na afloop een Hollandse stamppot .( boerenkool met worst ) echt een aanrader als je in Delft bent .

   Responder
  15. Gouda

   Leuk step tocht van anderhalf uur .gezellige gids lekker na afloop een Hollandse stamppot .( boerenkool met worst ) echt een aanrader als je in Delft bent .

   Responder
  16. Tanja van den Akker

   Leuke fietstocht gemaakt met Kevin met mooie verhalen over onder meer bijzondere en sterke vrouwen in de geschiedenis van Delft. Hoewel ik redelijk uit de buurt kom, heb ik nieuwe plekjes en details gezien van Delft die ik nog niet kende. Mijn tip zou zijn om op de Markt te eindigen.

   Responder
  17. Barbara de Boer

   Wat een leuke tocht door Delft met onze gids Peter! We zijn langs verborgen en bekende plekjes gestept en hebben mooie verhalen over de geschiedenis van Delft gehoord. Zonnetje erbij maakte alles perfect!

   Responder
   • Margo

    Ook wij mochten op de step met gids Peter op stap. Al het moois van Delft gezien onder het genot van een zomers zonnetje, en Peter vond het geen probleem om af en toe als fotograaf op te treden, zodat we wat mooie aandenkens hebben aan deze leuke dag. Wat ons betreft een aanrader!

    Responder

  Deja una respuesta

  Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *