Delft stelt nooit teleur!

Delft, de stad van Blauw en Oranje is kleurrijk en historisch. De mix van bewoners, toeristen en studenten zorgt voor een gezellige sfeer. Dwalend door de klinkerstraatjes, steegjes en hofjes van de oude binnenstad voelen we Vermeer en komt het porselein tot leven. Want in Delft ligt de geschiedenis voor het oprapen! Maar waar precies? Dat weten de gidsen van Do DELFT en dat delen ze graag!

Met Do DELFT beleef je het echte Delft, zoals jij het wilt. We nemen jou en je gezelschap mee naar verborgen plekjes, we laten je kennismaken met bijzondere bewoners en de geweldige geschiedenis. We verrassen wie voor het eerst Delft bezoekt, maar ook wie Delft denkt te kennen, graag met leuke weetjes en een gezonde dosis humor. Te voet, met de fiets, op de step of met de boot. Puzzelend, cultureel of van kroeg naar kroeg.

Dus zoek je een teambuilding activiteit met je collega’s, een vrijgezellenfeest in Delft, een bijzonder familie-uitje, een Delfts kinderfeestje of een ludieke activiteit met de jaarclub van je studentenvereniging, dan helpen wij je graag.

Laat je op onze website inspireren. Bekijk onze ontspannen stadswandelingen, iets actievere step- en fietstochten of ontdek Delft op een gezellige en culinaire manier tijdens ons Hap & Stap arrangement.

Do DELFT regelt het allemaal!