15 respuestas a «Stadswandeling: Do DELFT Digitaal»

 1. Siomara

  Kevin weet je met humor wat kennis over de stad Delf(t) bij te brengen, erg leuk en leerzaam! Ik ben samen met vriendinnen geweest, maar ook alleen is deze wandeling leuk en een aanrader.

  Responder
 2. Chantal

  Echt een leuke wandeling die goed te doen is met filmpjes met weetjes over de bezienswaardigheden van Delft. Op een veilige manier de stad ontdekken in deze tijd. Een aanrader om te doen!

  Responder
 3. Joany

  Hele leuke digitale wandeling door het centrum van het mooie Delft! Kevin vertelt veel weetjes op een boeiende manier. Leuke middag gehad. Zeker een aanrader!

  Responder
 4. Bert van der Birg

  Vrijdag 09 jullie de stadswandeling gemaakt. Is zeer aan te raden. Gids Kevin is heel goed in gevoerd over de bezienswaardigheden en wetenswaardigheden van Delft. Ook zijn geschiedenis kennis is van niveau. Zodra ik een iets bijzonders wil organiseren met vrienden en familie zal ik zeker over Delft nadenken.

  Responder
 5. Anja

  We hebben vandaag de Corona Proof stadswandeling gelopen door Delft. Zit heel origineel in elkaar, met filmpjes, weetjes èn met humor! Kevin vertelt alles op een spontane en boeiende manier, waardoor je het echt blijft volgen!
  Wat ons betreft blijft deze manier van ‘gidsen’, ook ná Corona ècht een aanrader!!
  Nogmaals dank voor de leuke middag!
  Geert & Anja

  Responder
 6. Inge & Annet

  Het was superleuk, informatief, interactief en ga zo maar door. We kenden de stad wel al een beetje, maar nu nog beter door de goede en leuke uitleg van Kevin. Je zag de stad door zijn ogen en enthousiasme en daar werden wij ook heel enthousiast van. Delft is en blijft prachtig. Kortom; een aanrader!

  Responder
 7. Annelies & Carel

  Wij hebben met onze kinderen (10 & 12jr) ontzettend genoten van de Coronaproof whatsapp wandeling. Het whatsapp contact met Kevin tijdens de wandeling was top, de route, stops en bijbehorende informatie zijn mooi en interessant. Er is ruimte voor humor en de kinderen genoten van de weetjes en volgen van de route aanwijzingen. Delft is prachtig en gezellig. Kortom, deze wandeling is echt een aanrader!

  Responder
 8. Djoeke

  Deze digitale stadswandeling is heel leuk gedaan! Ook voor iemand die al jaren in Delft woont is het heel interessant. Kevin verteld allerlei nieuwe weetjes. Ook kan je ondertussen vragen stellen, kortom een aanrader!

  Responder
 9. Danielle en Rox

  Dit was echt top! Wij (2 vriendinnen) hebben enorm genoten van de stadswandeling die door Kevin digitaal begeleid werd. Het deed voor ons echt niet onder voor een live wandeling. Was heel leerzaam, gezellig en Kevin kan super leuk vertellen. Aanrader!

  Responder
 10. Joyce en Jeroen

  Echt een enorme aanrader dit! Op afstand een tour guide en toch persoonlijker dan ooit eerder ervaren. Dankjewel Kevin! Wij hebben enorm genoten en Delft op een verrassende manier leren kennen!

  Responder
 11. Nicole Versleijen

  Wat een leuke wandeling door het centrum van Delft!! Goede opzet van de wandeling ook en vol met interessante wetenswaardigheden! Echt een aanrader om te doen. Wij deden er trouwens bijna 2 uurtjes over.

  Responder
 12. Leonie

  Echt een aanrader! Heerlijk om op deze manier Delft door de ogen van Kevin te zien. Interactief, veilig en zo fijn om een dagje weg te zijn. Zeker nu in deze corona tijd. We zijn weer wat leuke weetjes rijker dankzij Do DELFT. Delft in de lente is prachtig!

  Responder

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *