Stadswandeling: Do DELFT digitaal

Leonie: “interactief, veilig en leuk; een echte aanrader!”

Menno: “Super inventief!”

Nicole: “vol met interessante wetenswaardigheden!”

Op ontdekkingstocht in de stad van oranje & blauw, maar wel in je eigen bubble. Dus helemaal corona-proof! Lente, zomer, herfst of winter Delft verdient het elke seizoen om ontdekt te worden. Wij zeggen altijd: ‘Delft stelt nooit teleur!’ Daarom heeft Do DELFT een digitale stadswandeling ontwikkeld.

Wat ga je doen? Je hebt een ‘live’ verbinding met ons via Whatsapp. Door middel van foto’s, routeaanwijzingen en door ons gemaakte Youtube-filmpjes, laten we je de leukste plekjes van het prachtige Delft zien. Je loopt ongeveer 3 kilometer en daar doe je ruim 1,5 uur over. De route begint op de Markt en eindigt bij één van die pittoreske hofjes van de stad. Prijs per persoon is € 6,00.

Bekijk ook ons inspirerende filmpje over deze wandeling, dan krijg je er gelijk (nog meer) zin in!

Inschrijven kan door een email te sturen naar info@dodelft.nl of een Whatsapp-bericht naar 06-44224743. Vermeld aub:

 • Je naam
 • Aantal personen
 • Mobiele telefoonnummer
 • Gewenste datum en tijdstip van de wandeling.

Omdat je ‘live’ contact hebt met onze gids / medewerker, is het verstandig om (ruim) van te voren een afspraak te maken voor deze wandeling. Je kan de wandeling in principe elke dag maken tussen 08.00-22.00 uur. Maar wij hebben ook een aantal data in onze agenda gezet. De eerstvolgende Do DELFT Digitaal- wandelingen zijn op:

 • zondag 5 december om 11.00 uur
 • vrijdag 10 december om 15.00 uur

11 Antwoorden op “Stadswandeling: Do DELFT digitaal”

 1. Bert van der Birg

  Vrijdag 09 jullie de stadswandeling gemaakt. Is zeer aan te raden. Gids Kevin is heel goed in gevoerd over de bezienswaardigheden en wetenswaardigheden van Delft. Ook zijn geschiedenis kennis is van niveau. Zodra ik een iets bijzonders wil organiseren met vrienden en familie zal ik zeker over Delft nadenken.

 2. Anja

  We hebben vandaag de Corona Proof stadswandeling gelopen door Delft. Zit heel origineel in elkaar, met filmpjes, weetjes èn met humor! Kevin vertelt alles op een spontane en boeiende manier, waardoor je het echt blijft volgen!
  Wat ons betreft blijft deze manier van ‘gidsen’, ook ná Corona ècht een aanrader!!
  Nogmaals dank voor de leuke middag!
  Geert & Anja

 3. Inge & Annet

  Het was superleuk, informatief, interactief en ga zo maar door. We kenden de stad wel al een beetje, maar nu nog beter door de goede en leuke uitleg van Kevin. Je zag de stad door zijn ogen en enthousiasme en daar werden wij ook heel enthousiast van. Delft is en blijft prachtig. Kortom; een aanrader!

 4. Annelies & Carel

  Wij hebben met onze kinderen (10 & 12jr) ontzettend genoten van de Coronaproof whatsapp wandeling. Het whatsapp contact met Kevin tijdens de wandeling was top, de route, stops en bijbehorende informatie zijn mooi en interessant. Er is ruimte voor humor en de kinderen genoten van de weetjes en volgen van de route aanwijzingen. Delft is prachtig en gezellig. Kortom, deze wandeling is echt een aanrader!

 5. Djoeke

  Deze digitale stadswandeling is heel leuk gedaan! Ook voor iemand die al jaren in Delft woont is het heel interessant. Kevin verteld allerlei nieuwe weetjes. Ook kan je ondertussen vragen stellen, kortom een aanrader!

 6. Danielle en Rox

  Dit was echt top! Wij (2 vriendinnen) hebben enorm genoten van de stadswandeling die door Kevin digitaal begeleid werd. Het deed voor ons echt niet onder voor een live wandeling. Was heel leerzaam, gezellig en Kevin kan super leuk vertellen. Aanrader!

 7. Joyce en Jeroen

  Echt een enorme aanrader dit! Op afstand een tour guide en toch persoonlijker dan ooit eerder ervaren. Dankjewel Kevin! Wij hebben enorm genoten en Delft op een verrassende manier leren kennen!

 8. Nicole Versleijen

  Wat een leuke wandeling door het centrum van Delft!! Goede opzet van de wandeling ook en vol met interessante wetenswaardigheden! Echt een aanrader om te doen. Wij deden er trouwens bijna 2 uurtjes over.

 9. Leonie

  Echt een aanrader! Heerlijk om op deze manier Delft door de ogen van Kevin te zien. Interactief, veilig en zo fijn om een dagje weg te zijn. Zeker nu in deze corona tijd. We zijn weer wat leuke weetjes rijker dankzij Do DELFT. Delft in de lente is prachtig!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *