Stadswandeling: Do DELFT Digitaal

Leonie: “interactief, veilig en leuk; een echte aanrader!”

Menno: “Super inventief!”

Nicole: “vol met interessante wetenswaardigheden!”

Op ontdekkingstocht in de stad van oranje & blauw, leuk met z’n tweeën of met het hele gezin. Wij zeggen altijd: ‘Delft stelt nooit teleur!’ Daarom heeft Do DELFT een digitale stadswandeling ontwikkeld. Lekker (inter)actief bezig zijn in de buitenlucht, nieuwe dingen horen en zien: Op avontuur in het mooie Delft.

Wat ga je doen? Je hebt een ‘live’ verbinding met ons via Whatsapp. Door middel van foto’s, routeaanwijzingen en door ons gemaakte Youtube-filmpjes, laten we je de leukste plekjes van het prachtige Delft zien. Je loopt ongeveer 3 kilometer en daar doe je ruim 1,5 uur over. De route begint op de Markt en eindigt bij één van die pittoreske hofjes van de stad. Prijs per persoon is € 7,00.

Bekijk, hieronder, ook ons inspirerende filmpje over deze wandeling, dan krijg je er gelijk (nog meer) zin in!

De wandeling kan in principe op elke dag georganiseerd worden, maar laat het wel een paar dagen van te voren weten, als je interesse hebt.

Inschrijven kan door een Whatsapp-bericht te sturen naar 06-44224743 of een email naar info@dodelft.nl. Vermeld aub:

 • Je naam
 • Aantal personen
 • Mobiele telefoonnummer
 • Gewenste datum en tijdstip van de wandeling.

17 Antwoorden op “Stadswandeling: Do DELFT Digitaal”

 1. Diny en Ton

  We hebben op 4 sept 2023 de stadswandeling in Delft gelopen. Prima afstand met hele gezellige informatieve uitleg van Kevin op je telefoon. En daarbij ook leuke weetjes en filmpjes.
  Je kunt helemaal je eigen tempo bepalen, perfect!

 2. Siomara

  Kevin weet je met humor wat kennis over de stad Delf(t) bij te brengen, erg leuk en leerzaam! Ik ben samen met vriendinnen geweest, maar ook alleen is deze wandeling leuk en een aanrader.

 3. Chantal

  Echt een leuke wandeling die goed te doen is met filmpjes met weetjes over de bezienswaardigheden van Delft. Op een veilige manier de stad ontdekken in deze tijd. Een aanrader om te doen!

 4. Joany

  Hele leuke digitale wandeling door het centrum van het mooie Delft! Kevin vertelt veel weetjes op een boeiende manier. Leuke middag gehad. Zeker een aanrader!

 5. Bert van der Birg

  Vrijdag 09 jullie de stadswandeling gemaakt. Is zeer aan te raden. Gids Kevin is heel goed in gevoerd over de bezienswaardigheden en wetenswaardigheden van Delft. Ook zijn geschiedenis kennis is van niveau. Zodra ik een iets bijzonders wil organiseren met vrienden en familie zal ik zeker over Delft nadenken.

 6. Anja

  We hebben vandaag de Corona Proof stadswandeling gelopen door Delft. Zit heel origineel in elkaar, met filmpjes, weetjes èn met humor! Kevin vertelt alles op een spontane en boeiende manier, waardoor je het echt blijft volgen!
  Wat ons betreft blijft deze manier van ‘gidsen’, ook ná Corona ècht een aanrader!!
  Nogmaals dank voor de leuke middag!
  Geert & Anja

 7. Inge & Annet

  Het was superleuk, informatief, interactief en ga zo maar door. We kenden de stad wel al een beetje, maar nu nog beter door de goede en leuke uitleg van Kevin. Je zag de stad door zijn ogen en enthousiasme en daar werden wij ook heel enthousiast van. Delft is en blijft prachtig. Kortom; een aanrader!

 8. Annelies & Carel

  Wij hebben met onze kinderen (10 & 12jr) ontzettend genoten van de Coronaproof whatsapp wandeling. Het whatsapp contact met Kevin tijdens de wandeling was top, de route, stops en bijbehorende informatie zijn mooi en interessant. Er is ruimte voor humor en de kinderen genoten van de weetjes en volgen van de route aanwijzingen. Delft is prachtig en gezellig. Kortom, deze wandeling is echt een aanrader!

 9. Djoeke

  Deze digitale stadswandeling is heel leuk gedaan! Ook voor iemand die al jaren in Delft woont is het heel interessant. Kevin verteld allerlei nieuwe weetjes. Ook kan je ondertussen vragen stellen, kortom een aanrader!

  • Francis

   Het was fantastisch. Heel veel en leuke, interessante informatie. Delft gaat nog meer leven op deze manier. Ik waande me echt in de tijd van de verhalen.
   Het weer was prachtig, dus dat was een extra bonus. Dank je wel Kevin, dat je dat nog voor ons hebt geregeld op zo’n korte termijn.

 10. Danielle en Rox

  Dit was echt top! Wij (2 vriendinnen) hebben enorm genoten van de stadswandeling die door Kevin digitaal begeleid werd. Het deed voor ons echt niet onder voor een live wandeling. Was heel leerzaam, gezellig en Kevin kan super leuk vertellen. Aanrader!

 11. Joyce en Jeroen

  Echt een enorme aanrader dit! Op afstand een tour guide en toch persoonlijker dan ooit eerder ervaren. Dankjewel Kevin! Wij hebben enorm genoten en Delft op een verrassende manier leren kennen!

 12. Nicole Versleijen

  Wat een leuke wandeling door het centrum van Delft!! Goede opzet van de wandeling ook en vol met interessante wetenswaardigheden! Echt een aanrader om te doen. Wij deden er trouwens bijna 2 uurtjes over.

 13. Leonie

  Echt een aanrader! Heerlijk om op deze manier Delft door de ogen van Kevin te zien. Interactief, veilig en zo fijn om een dagje weg te zijn. Zeker nu in deze corona tijd. We zijn weer wat leuke weetjes rijker dankzij Do DELFT. Delft in de lente is prachtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *