11 Replies to “Stadswandeling: Do DELFT digitaal”

 1. Bert van der Birg

  Vrijdag 09 jullie de stadswandeling gemaakt. Is zeer aan te raden. Gids Kevin is heel goed in gevoerd over de bezienswaardigheden en wetenswaardigheden van Delft. Ook zijn geschiedenis kennis is van niveau. Zodra ik een iets bijzonders wil organiseren met vrienden en familie zal ik zeker over Delft nadenken.

  Reply
 2. Anja

  We hebben vandaag de Corona Proof stadswandeling gelopen door Delft. Zit heel origineel in elkaar, met filmpjes, weetjes èn met humor! Kevin vertelt alles op een spontane en boeiende manier, waardoor je het echt blijft volgen!
  Wat ons betreft blijft deze manier van ‘gidsen’, ook ná Corona ècht een aanrader!!
  Nogmaals dank voor de leuke middag!
  Geert & Anja

  Reply
 3. Inge & Annet

  Het was superleuk, informatief, interactief en ga zo maar door. We kenden de stad wel al een beetje, maar nu nog beter door de goede en leuke uitleg van Kevin. Je zag de stad door zijn ogen en enthousiasme en daar werden wij ook heel enthousiast van. Delft is en blijft prachtig. Kortom; een aanrader!

  Reply
 4. Annelies & Carel

  Wij hebben met onze kinderen (10 & 12jr) ontzettend genoten van de Coronaproof whatsapp wandeling. Het whatsapp contact met Kevin tijdens de wandeling was top, de route, stops en bijbehorende informatie zijn mooi en interessant. Er is ruimte voor humor en de kinderen genoten van de weetjes en volgen van de route aanwijzingen. Delft is prachtig en gezellig. Kortom, deze wandeling is echt een aanrader!

  Reply
 5. Djoeke

  Deze digitale stadswandeling is heel leuk gedaan! Ook voor iemand die al jaren in Delft woont is het heel interessant. Kevin verteld allerlei nieuwe weetjes. Ook kan je ondertussen vragen stellen, kortom een aanrader!

  Reply
 6. Danielle en Rox

  Dit was echt top! Wij (2 vriendinnen) hebben enorm genoten van de stadswandeling die door Kevin digitaal begeleid werd. Het deed voor ons echt niet onder voor een live wandeling. Was heel leerzaam, gezellig en Kevin kan super leuk vertellen. Aanrader!

  Reply
 7. Joyce en Jeroen

  Echt een enorme aanrader dit! Op afstand een tour guide en toch persoonlijker dan ooit eerder ervaren. Dankjewel Kevin! Wij hebben enorm genoten en Delft op een verrassende manier leren kennen!

  Reply
 8. Nicole Versleijen

  Wat een leuke wandeling door het centrum van Delft!! Goede opzet van de wandeling ook en vol met interessante wetenswaardigheden! Echt een aanrader om te doen. Wij deden er trouwens bijna 2 uurtjes over.

  Reply
 9. Cindy

  Wat een super leuke rondleiding om te doen met het gezin! Onze kinderen van 10 en 12 jaar waren echt geboeid en enthousiast! Aanrader!

  Reply
 10. Leonie

  Echt een aanrader! Heerlijk om op deze manier Delft door de ogen van Kevin te zien. Interactief, veilig en zo fijn om een dagje weg te zijn. Zeker nu in deze corona tijd. We zijn weer wat leuke weetjes rijker dankzij Do DELFT. Delft in de lente is prachtig!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *