Audioguide Citywalk Delft

Together with WeGoTrip we made an audiotour in Delft. Our own in-app audio tour is informative, sometimes practical but always relaxed and welcoming.

You will stroll through the streets, along the canals and royal squares. Wondering why the tower of the Old Church is so lopsided? Want to know why the Delft pottery is blue? And which royal highnesses are in the Royal vault? Your digital guide will tell you!

The tour starts at Market Square where you will learn how the city came to be, and marvel at the magnificent New Church, and the “oxblood red” shutters of the City Hall.

Next, you will see where the famous painter Johannes Vermeer spent his childhood and developed his talent. Then, you will plunge into the atmosphere of old Delft while examining the former meat house, which is now a must-visit restaurant, and the Butter Bridge, which was once used as a big fridge.

As you continue along the historical downtown of the city, you will “meet” the father of the nation – Willem van Oranje. You will cross the beautiful canals and be amazed to learn that they are full of bicycles.

The tour ends at one of Delft’s coziest courtyards, Hofje van Pauw.

We are sure that you will love Delft. Back home you will tell all your friends about the unique atmosphere in this old Dutch city. After all, Delft never disappoints!

You can book our audiotour via this link to the website of WeGoTrip.

17 Replies to “Audioguide Citywalk Delft”

 1. Diny en Ton

  We hebben op 4 sept 2023 de stadswandeling in Delft gelopen. Prima afstand met hele gezellige informatieve uitleg van Kevin op je telefoon. En daarbij ook leuke weetjes en filmpjes.
  Je kunt helemaal je eigen tempo bepalen, perfect!

  Reply
 2. Mirjam

  Super leuke online wandeling gedaan. In eigen tempo gelopen.
  Delft is een prachtige stad.

  Reply
 3. Siomara

  Kevin weet je met humor wat kennis over de stad Delf(t) bij te brengen, erg leuk en leerzaam! Ik ben samen met vriendinnen geweest, maar ook alleen is deze wandeling leuk en een aanrader.

  Reply
 4. Chantal

  Echt een leuke wandeling die goed te doen is met filmpjes met weetjes over de bezienswaardigheden van Delft. Op een veilige manier de stad ontdekken in deze tijd. Een aanrader om te doen!

  Reply
 5. Joany

  Hele leuke digitale wandeling door het centrum van het mooie Delft! Kevin vertelt veel weetjes op een boeiende manier. Leuke middag gehad. Zeker een aanrader!

  Reply
 6. Bert van der Birg

  Vrijdag 09 jullie de stadswandeling gemaakt. Is zeer aan te raden. Gids Kevin is heel goed in gevoerd over de bezienswaardigheden en wetenswaardigheden van Delft. Ook zijn geschiedenis kennis is van niveau. Zodra ik een iets bijzonders wil organiseren met vrienden en familie zal ik zeker over Delft nadenken.

  Reply
 7. Anja

  We hebben vandaag de Corona Proof stadswandeling gelopen door Delft. Zit heel origineel in elkaar, met filmpjes, weetjes èn met humor! Kevin vertelt alles op een spontane en boeiende manier, waardoor je het echt blijft volgen!
  Wat ons betreft blijft deze manier van ‘gidsen’, ook ná Corona ècht een aanrader!!
  Nogmaals dank voor de leuke middag!
  Geert & Anja

  Reply
 8. Inge & Annet

  Het was superleuk, informatief, interactief en ga zo maar door. We kenden de stad wel al een beetje, maar nu nog beter door de goede en leuke uitleg van Kevin. Je zag de stad door zijn ogen en enthousiasme en daar werden wij ook heel enthousiast van. Delft is en blijft prachtig. Kortom; een aanrader!

  Reply
 9. Annelies & Carel

  Wij hebben met onze kinderen (10 & 12jr) ontzettend genoten van de Coronaproof whatsapp wandeling. Het whatsapp contact met Kevin tijdens de wandeling was top, de route, stops en bijbehorende informatie zijn mooi en interessant. Er is ruimte voor humor en de kinderen genoten van de weetjes en volgen van de route aanwijzingen. Delft is prachtig en gezellig. Kortom, deze wandeling is echt een aanrader!

  Reply
 10. Djoeke

  Deze digitale stadswandeling is heel leuk gedaan! Ook voor iemand die al jaren in Delft woont is het heel interessant. Kevin verteld allerlei nieuwe weetjes. Ook kan je ondertussen vragen stellen, kortom een aanrader!

  Reply
  • Francis

   Het was fantastisch. Heel veel en leuke, interessante informatie. Delft gaat nog meer leven op deze manier. Ik waande me echt in de tijd van de verhalen.
   Het weer was prachtig, dus dat was een extra bonus. Dank je wel Kevin, dat je dat nog voor ons hebt geregeld op zo’n korte termijn.

   Reply
 11. Danielle en Rox

  Dit was echt top! Wij (2 vriendinnen) hebben enorm genoten van de stadswandeling die door Kevin digitaal begeleid werd. Het deed voor ons echt niet onder voor een live wandeling. Was heel leerzaam, gezellig en Kevin kan super leuk vertellen. Aanrader!

  Reply
 12. Joyce en Jeroen

  Echt een enorme aanrader dit! Op afstand een tour guide en toch persoonlijker dan ooit eerder ervaren. Dankjewel Kevin! Wij hebben enorm genoten en Delft op een verrassende manier leren kennen!

  Reply
 13. Nicole Versleijen

  Wat een leuke wandeling door het centrum van Delft!! Goede opzet van de wandeling ook en vol met interessante wetenswaardigheden! Echt een aanrader om te doen. Wij deden er trouwens bijna 2 uurtjes over.

  Reply
 14. Cindy

  Wat een super leuke rondleiding om te doen met het gezin! Onze kinderen van 10 en 12 jaar waren echt geboeid en enthousiast! Aanrader!

  Reply
 15. Leonie

  Echt een aanrader! Heerlijk om op deze manier Delft door de ogen van Kevin te zien. Interactief, veilig en zo fijn om een dagje weg te zijn. Zeker nu in deze corona tijd. We zijn weer wat leuke weetjes rijker dankzij Do DELFT. Delft in de lente is prachtig!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *