Do DELFT Foto Challenge

Een beetje strijd en competitie in de straten van Delft? De Foto Challenge van Do DELFT is dé activiteit voor collega’s, vrienden en familieleden die de uitdaging aan willen gaan. Wat gaat er gebeuren?

Op 3 locaties in onze mooie stad, wordt het spel gespeeld. Deelnemers krijgen op hun eigen telefoon, foto’s te zien van plekjes in de stad. De deelnemers gaan op zoek naar deze punten en maken hier een selfie. Wie het eerst op alle punten een selfie gemaakt heeft, verdient de meeste punten.

Tussen de spelrondes door geeft de gids meer informatie over de stad en over de plaatsen waar de selfies gemaakt zijn. Belangrijke informatie… want na de laatste foto-ronde spelen we het eindspel. Wie wordt de winnaar van de Do DELFT Foto Challenge en gaat naar huis met de geweldige hoofdprijs?

In het kort:

  • Deze activiteit duurt ca. 2 uur.
  • Prijs: € 150,- per groep van maximaal 25 personen.
  • Tijdens de Do DELFT Foto Challenge gebruiken we een Whatsapp-groep.
  • Deelname aan de activiteiten van Do DELFT geschiedt op eigen risico.

 

Eén antwoord op “Do DELFT Foto Challenge”

  1. Bianca Wijzenbroek

    Deze foto challenge is super leuk om te doen. Je wordt meegenomen in de geschiedenis van Delft en je krijgt afwisselende opdrachten om te doen. Foto’s, vragen, google opdrachten. We werden steeds fanatieker! Bedankt Kevin voor de organisatie van de foto challenge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *