Vrijgezellenfeest in Delft

Do DELFT organiseert een vrijgezellenfeest, zoals het hoort te zijn. En dat organiseren doen we samen met jou. Want jij kent de aanstaande bruid(egom) natuurlijk het beste!

Voor de mannen zorgen we voor een programma, met flink wat actie, uitdaging en.. bier. Want inmiddels weten wij maar al te goed, waar het lekkerste bier van Delft gemaakt èn getapt wordt.

Voor de dames stellen we een programma samen, waarbij we de beste spots reserveren voor een niet-te-overtreffen high-tea of een heerlijke high-wine. Aangevuld met een professionele salsa-workshop of lekker bonbons maken. Of halen jullie al je creativiteit tevoorschijn bij het beschilderen van je eigen Delftsblauwe tegel?

Voor het vervoer wordt ook gezorgd: veel vrijgezellengroepen kiezen voor vervoer per step of fiets, maar met hetzelfde gemak zorgen wij ervoor dat er een paardentram voor jullie klaar staat!

Tussendoor is er vast wel tijd voor een goed spel; spelenderwijs lopen we door de stad. Hier een memory-spel, daar een pittige uitdaging. We testen je foto-skills en kijken natuurlijk wie er precies de slimste is…

Voor elke budget is er een vrijgezellenfeest te organiseren. Dus wil je dat wij je helpen? Stuur ons dan een email met de datum van het vrijgezellenfeest, het aantal personen, specifieke food&beverage-wensen, je eigen ideeën en het budget. (Bellen mag natuurlijk ook!) Binnen no-time krijg je van ons een aantrekkelijk programma gemaild, waar ook jouw ♥ hart ♥ sneller van gaat kloppen. 

 

2 Antwoorden op “Vrijgezellenfeest in Delft”

  1. Arjan de Rooij

    Afgelopen zaterdag 20 augustus voor mijn broer een tocht met de step geregeld in het kader van zijn vrijgezellenfeest. Vooraf veel contact met Kevin gehad en de manier van communiceren en afspraken maken waren echt top. Op de dag zelf had Kevin een leuke route gekozen door verschillende delen van Delft. Onderweg wat “luchtige” activiteiten/spelvormen en halverwege bij Cafe Altijd Gezelligheid op het terras een dorstlesser genoten. Kevin is een aangename plezierige gids die goed weet te vertellen over de historie en plekken waar we langs kwamen. Voor mij een aanrader om op een leuke en ontspannen manier een vrijgezellenfeestje in Delft te beginnen.

  2. Elsemieke

    Kevin is een echte tourguide! Vol enthousiasme vertelt hij allerlei verhalen over Delft. Ook al sta je met 12 fietsen op afstand (die 1,5 meter..), dan nog weet hij zich moeiteloos verstaanbaar te maken. Knap! Met allerlei weetjes, vragen en kleine opdrachten vliegt de tijd voorbij. Ondanks de 32 graden hadden we zo een hele relaxte en gezellige middag! Een ideaal onderdeel van een vrijgezellen feest in Delft!
    P.s. Ook top te combineren met een lekkere high tea vooraf. Ook daar weet Kevin een top plek voor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *