Vrijgezellenfeest in Delft

Dit wordt een hele gezellige middag! We struinen door het historische centrum van Delft en op verschillende mooie locaties spelen we een aantal rondes van het spel. Lachen, goed na denken, een beetje lef tonen en opletten, dat zijn de codewoorden.

De spelbegeleider gaat ongeveer twee uur met jullie op stap. Van jouw groep worden twee teams gemaakt, die het tegen elkaar opnemen. Jullie kennis van de Nederlandse taal en van topografie wordt getest. Maar ook jullie hoofdrekentalenten worden op de proef gesteld. Neem je mobiele telefoon mee voor de foto-opdrachten en de ‘dat zoeken we op’ vragen.

Na de laatste opdracht wordt het winnende team bekend… zij gaan naar huis met een echte Delftse prijs!

  • Deze activiteit duurt ca. 2 uur.
  • Prijs: € 150,- per groep van maximaal 12 personen.
  • Meer deelnemers? Geen probleem, dan zetten wij een extra spelbegeleider in.
  • Deelname aan de activiteiten van Do DELFT geschiedt op eigen risico.

Eén antwoord op “Vrijgezellenfeest in Delft”

  1. Elsemieke

    Kevin is een echte tourguide! Vol enthousiasme vertelt hij allerlei verhalen over Delft. Ook al sta je met 12 fietsen op afstand (die 1,5 meter..), dan nog weet hij zich moeiteloos verstaanbaar te maken. Knap! Met allerlei weetjes, vragen en kleine opdrachten vliegt de tijd voorbij. Ondanks de 32 graden hadden we zo een hele relaxte en gezellige middag! Een ideaal onderdeel van een vrijgezellen feest in Delft!
    P.s. Ook top te combineren met een lekkere high tea vooraf. Ook daar weet Kevin een top plek voor!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *