Happen & Stappen in Delft

Happen en stappen, dát kan uitstekend in Delft. Tijdens deze wandeling combineren wij gezellig eten met de historie van de stad. Op de startlocatie wordt een lekkere soep geserveerd, daar komt de gids jullie ophalen voor een wandeling langs de Nieuwe Kerk, het stadhuis en de Vleeschhal. Al wandelend kom je uit bij het restaurant, waar je gaat genieten van het hoofdgerecht. Met een volle maag, vervolg je de wandeling. Tijdens dit tweede deel van de wandeling laat de gids jullie het Prinsenhof en het Hofje van Pauw zien. De wandeling wordt afgesloten met een nagerecht, waar je je vingers bij aflikt!

 • Het Hap&Stap Arrangement duurt ongeveer 4 uur en je wandelt ca. 3 kilometer.
 • Wij werken samen met een aantal goede restaurants, die centraal liggen in het centrum van de stad.
 • Natuurlijk wordt er zoveel mogelijk rekening gehouden met dieetwensen en vegetariërs.
 • Drankjes tijdens de gerechten zijn niet inbegrepen, deze reken je ter plaatse af.
 • Lunch in plaats van diner? Dat kan ook! Dit arrangement bestaat dan uit koffie met gebak, een soep en een overheerlijk broodje.
 • Prijs voor ‘Happen&Stappen Diner, vanaf 10 personen: € 58,00 per persoon
 • Prijs voor ‘Happen&Stappen Lunch, vanaf 10 personen: € 38,00 per persoon
 • Minder gangen en daardoor een lagere prijs, is ook mogelijk.
 • Minder dan 10 personen: de prijs is op aanvraag.
 • Meer informatie en reserveringen: info@dodelft.nl

15 Antwoorden op “Happen & Stappen in Delft”

 1. Rianne

  Wat een enthousiaste reacties hebben wij van onze gasten ontvangen! Kevin heeft voor onze groep van 80 gasten het hap en stap arrangement perfect georganiseerd. Heerlijk eten en ontzettende leuke en informatieve wandelingen met gidsen die erg goed op de groepen in wisten te spelen. Het was een mooie manier om onze collega ’s van andere universiteiten uit het land de stad Delft te laten zien. Echt een aanrader! Nogmaals dank voor de fijne samenwerking Kevin!

 2. Elles van Dop

  Gister een dagje “Dodelft “gedaan, we hadden met Kevin op het eerste adresje afgesproken dus gingen we na een heerlijk warm soepje op stap.
  Kevin had de wandeling een beetje aangepast i.v.m. intocht Sint Nicolaas, op leuke historische plekken kregen we het verhaal te horen, (interessant en leuk om daar naar te luisteren ) na een uurtje heerlijk wezen lunchen daarna hebben we onze wandeltocht vervolgt (we hadden inmiddels meegedeeld dat we van de wandelclub waren) dat klonk als muziek in de oren van Kevin, we hebben er meteen de pas ingezet en daardoor hebben we nog heel veel leuke plekjes in Delft kunnen bekijken.
  We hebben de dag relax af gesloten met koffie en wat lekkers.

  De wandelclub uit de Lier.

 3. Charise

  Een teamuitje geboekt en wat was het leuk! We werden warm ontvangen bij Bakker Suikerbuik in Delft met een taartje en wat warms. Vervolgens werden wij opgehaald door Peter en hebben wij een leuke en interessante wandeling gehad door Delft. Hierna zijn wij lekker gaan lunchen bij Stads Koffyhuis en hebben wij genoten! Hierna weer lekker gewandeld en als afsluiter een lekkere borrel bij Cafe de V! Peter heeft ons heel veel informatie meegegeven en het lekker luchtig gehouden. Dank aan Kevin voor het opzetten! Zeker een aanrader!!

 4. Team PSY

  Vorige week met collega’s en Kevin door Delft gehapt en gestapt. Ondanks dat het weer niet helemaal mee zat, was het een ontzettend leuke tour. Hij wist het op een hele enthousiaste manier te vertellen en de regen goed te omzeilen 🙂 We hebben gegeten op drie hele leuke plekjes en het eten was echt heerlijk! Ook de communicatie in de voorbereiding was heel prettig en overal is rekening mee gehouden. Super geregeld, waarvoor dank!

 5. Manon

  Peter onze gids heeft ons vol enthousiasme door Delft rondgeleid. De hele middag was goed geregeld en we hebben heerlijk gegeten en gedronken. Wij hebben een top dag gehad!

 6. Ria en Jan

  Kevin hartelijk bedankt voor de goede rondleiding met een sportieve touch.
  Eten en drinken goed geregeld. Dit heeft een hele mooie dag opgeleverd.

 7. Petra Dam

  Wij een super fijne rondleiding door Delft gehad met Kevin, het happen en stappen was super leuk we hebben erg lekker en goed gegeten en gedronken en als familie een erg fijne en leuke dag gehad een echte aanrader met een super leuke gids Kevin bedankt

 8. Stefan van den Hoogen

  Ons happen en stappen in Delft was TOP. Kevin heeft ons langs 3 goede eetcafétjes geleid om tussendoor ons van alles te vertellen over de stad. Onze (soms wat sceptische) vriendengroep heeft een super gezellige middag gehad onder aanvoering van gids Kevin. Met vragen en interactieve rondes ontstaat vanzelf een leuke onderlinge strijd, bekroond met een klein prijsje. Nogmaals dank Kevin, goed geregeld!!

 9. Pim Albers

  Een uitje tot in de puntjes verzorgd door Kevin tijdens ons vrienden weekend in Delft. Veel geleerd over de stad, een leuke tour door de stad met een (gepersonaliseerde) quiz. Ook voor de inwendige mens had hij goed gezorgd. Kortom een aanrader!

 10. Josephine

  Kevin en Peter hebben ons vol enthousiasme door Delft rondgeleid. De hele middag was goed geregeld en we hebben heerlijk gegeten bij de door Kevin uitgezochte restaurants. Wij hebben een top dag gehad, dankjewel daarvoor!

 11. Ton

  Donderdagmiddag 16 december hebben wij als teamuitje een happen & stappen met Kevin gedaan. Het weer was precies die middag prachtig voor de tijd van het jaar, en Kevin nam ons mee door een schitterend Delft en vertelde leuke wetenswaardigheden over de historische gebouwen en over Delft.

  Kevin doet dat erg enthousiast en pakkend. Geen saaie details waar je je gedachten niet bij kunt houden, maar juist speels.

  Ook alles eromheen was voortreffelijk geregeld: de restaurants waren uitstekend, de contacten met Kevin makkelijk en snel, en Kevin denkt erg goed met je mee. Een heerlijke middag om op terug te kijken. Alle collega’s waren superenthousiast! Dank je wel Kevin!

 12. Team Javadoplant

  Ter gelegenheid van het afscheid van een collega hebben we gehapt en gestapt met Kevin door Delft. Ondanks de regen was de wandeling een succes. De kerstverlichting brandde in de binnenstad en dit gaf een sprookjesachtig effect. De verhalen van Kevin sloten daar goed bij aan. Wij hebben ook nog eens heerlijk gegeten!

 13. Ilja

  De combinatie van het happen en stappen geeft een leuke afwisseling. Kevin verteld heel gepassioneerd over de geschiedenis van Delft. Zeker de moeite waard om te doen, zelfs als je vaker in Delft komt.

 14. Anthony

  Een betere gids dan Kevin kun je niet hebben. Hij weet op een een hele leuke en enthousiaste manier de ontstaansgeschiedenis van Delf(t) en haar gebouwen te vertellen. Hij heeft mooie eetgelegenheden uitgezocht om de inwendige mens te versterken zodat wij weer konden beginnen aan de volgende wandeling. Bedankt voor de rondleiding!

  • Hannie

   Kevin dank je wel voor de rondleiding in Delft, alles was prima geregeld! Voorafgaand aan de rondleiding prettige communicatie gehad over het hoe en wat, zelfs nadat we de eerste keer af moesten zeggen wegens covid! Het was geen probleem. Veel geleerd van de geschiedenis van Delft en zijn inwoners!! De eetgelegenheden waren gezellig en goed, prima geregeld!! Jammer dat niet elke stad een Kevin als gids heeft!!! Kortom een zeer geslaagde Do Delft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *