WhatsApp Wandeling Delft

Modern en Uniek: doe de WhatsApp Wandeling in Delft!

Geen zin om achter een gids aan te lopen? Maar ben je wel ‘connected’ met je smartphone? Dan is deze WhatsApp Wandeling echt iets voor jou!

De bekende Delftse schilder Johannes Vermeer heeft natuurlijk nooit een smartphone gehad. Hij hield zich voornamelijk bezig met verf, penseel en ezel. Maar voor deze wandeling maakt hij graag een uitzondering.

De wandeling duurt ongeveer 1,5 uur en Johannes Vermeer leidt je door zijn Delft. Hij stuurt je diverse tekstberichten, foto’s en ingesproken berichten. Hij vertelt over de stad, over zijn tijdsgenoten en andere bekende Delftenaren. Natuurlijk geeft hij je ook een kijkje in zijn eigen leven.

Het belooft een verrassende, interessante, maar vooral ludieke wandeling te worden. Zorg er voor dat je smartphone goed is opgeladen, want Johannes zal je ook vragen om foto’s naar hem terug te sturen. Hij is razend benieuwd hoe Delft er tegenwoordig uit ziet.

Je whatsappt ‘live’ met Johannes, dus de wandeling moet wel gereserveerd worden. Er kan één wandeling tegelijkertijd plaats vinden, want anders wordt hij helemaal gek van al het gepiep en geping. Van te voren zal hij vragen naar welke telefoonnummers hij zijn berichten mag versturen. Natuurlijk worden deze telefoonnummers na de wandeling niet meer gebruikt.

Inhoud:

  • 1,5 uur ‘live’ whatsapp contact met je deskundige gids Johannes Vermeer
  • Maximaal 10 telefoonnummers per wandeling

Prijs:

  • € 90,00 per wandeling

Extra:

  • Vind je het leuk om het Vermeer Centrum, na de wandeling, te bezoeken? Of wil je eerst koffie drinken met een Delftse Bol? Laat het ons weten, wij maken je bezoek aan Delft graag compleet!

Reserveren:

  • stuur een email naar info@dodelft.nl en laat ons weten wanneer je deze WhatsApp Wandeling wilt doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *